Immunerősítés Kolloidokkal

Bőrápolási tanácsok a különböző bőrtipusok alapján, a kolloid szerepe a bőrápolásban.

Az immunrendszer a szervezet önálló védekező képessége. Feladata a kórokozókkal, a baktériumokkal és vírusokkal szembeni ellenálló képesség biztosítása, a testidegen anyagok szelektálása, elkülönítése végül pedig a megsemmisítése.

Az immunrendszer két részből áll: létezik egy velünk született, úgynevezett természetes immunitás, valamint az életünk során, bizonyos kórokozókra adott rendszeres immunválaszként kialakuló, szerzett immunitás.

Nagyon fontos, hogy az immunrendszerünk csak akkor tud megfelelően és hatékonyan működni, hogyha kellő mennyiségű tápanyaghoz jut. Az immunerősítést segíti a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott életvitel is (stressz kerülése).

Hogyha erős az immunrendszerünk, akkor sokkal ellánállóbbak vagyunk a betegségekkel, vírusos fertőzésekkel és a rengeteg kártékony baktériummal szemben. Az erős immunrendszer biztosítása egyenes út az egészséghez!

Ezüstkolloiddal baktériumok százai ellen

Már az ókori görögök és rómaiak is megfigyelték az ezüst baktériiumellenes hatásait. Az ókori népek például ezüstpénzt dobtak a tejbe, hogy az ne savanyodjon meg hamar. Évszázadokon át divat volt az is, hogy a borral teli „bőrtarisznyákba” valamilyen ezüstdarabot dobtak, hogy az ital tovább megőrizze jó minőségét.
Az alkímia jeles képviselői számára az ezüst esszenciális nyomelemnek számított, amely jótékony, immunerősítő és fertőtlenítő hatásokkal rendelkezik.

Ezüstból készült oldatot a feljegyzések szerint már használtak a kaliforniai aranyláz idejént az USA-ban, vagy a II. Világháborút megelőző évtizedekben, az antibiotikumok hiányában. Az ezüst antivirális és fertőtlenítő hatásai bizonyítottak! Már csak egy olyan oldatot kellett megalkotni, amely maximálisan biztosítja az ezüst felhaszálhatóságát az emberi szervezetben!

A XIX. században Michael Faraday forradalmi felfedezését követően a nagyvilág megismerkedhetett a kolloidokkal. A nemesfémek részecskéit tartalmazó kolloid oldatnak köszönhetően az ezüst maximálisan fel tud szívódni az emberi szervezetben.

Az ezüstkolloid sajátos módon természetes antibiotikumként funkcionál. Amolyan második immunrendszerként működik. Mi sem bizonyítja ez jobban, mint a ’Science Digest’-ben 1978-ban megjelent cikk, amelyben leírták, hogy az ezüstkolloidnak a szervezetbe kerülést követően mindössze 6 percre van szüksége ahhoz, hogy elpusztítson és semlegesítsen megközelíthetőel 650 idegen testet.

Az ezüstkolloid kiváló immunerősítő, stimulálja az immunrendszer működését, továbbá, támogatja az egészséges bélflórát, anélkül, hogy a szervezet számára hasznos baktériumokat károsítaná.  
Segíti a kórokozók kiürülését, ellenben meggátolja az egysejtű kórokozók anyagcseréjéért felelős enzimek működését.

Dr. Gary Smith az ezüstkolloidot, a szervezet védekezési mechanizmusaiban nélkülözhetetlen anyagként említette.

Az aranykolloid immunerősítő hatásai

Az aranyról évezredeken át úgy tartották, hogy egy misztikus fém, amely a hatalom és a gazdagság szimbóluma. Az emberiség azonban nagyon hamar rájött arra is, hogy az arany amellett, hogy értékes, még jótékony hatásokkal is rendelkezik az egészségre nézve.

Az arany az ezüsthöz hasonló fontosságú nyomelem, nyugatatólag hat a szervezetre, gyulladáscsökkentő tulajdonságú, valamint javít a szív -és érrendszer működésén.

Az aranykolloid immunerősítő hatásait részben közvetve, részben pedig közvetlenül fejti ki.
A kolloid formában a szervezetbe jutó arany részecskék fokozzák a szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzim termelődését. A SOD erős antioxidáns hírében áll, amely „fellép” a kártékony szabadgyökök elszaporodása ellen, semlegesíti azokat. A szabadgyökök elszaporodása számos betegség kialakulását eredményezheti.
Az aranykolloid a SOD fokozása miatt antioxidáns-hatásal is rendelkezik! 

Az ezüskolloid immunerősítő tulajdonságaihoz képest ugyan elmarad az aranykolloid, azonban a kolloid arany szintén rendelkezik fertőtlenítő hatásokkal, továbbá regeneráló is.

Az arany és az ezüstkolloid terápiás fogyasztása kifejezetten ajánlott immunerősítés céljából. A két oldat hatásait maximalizálhatjuk, hogyha párhuzamosan fogyasztjuk azokat, csupán annyi a megkötés, hogy legalább 30 perc teljen el az adagolásuk között. Napi mennyiség: 20-50 ml

A kolloid oldatok pozitív hatásai az egész szervezetben érezhetőek!

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.