Harc a fertőzések ellen

7 tipp arra, hogy hogyan előzzük meg a fertőzéseket, vagy hogyen kezeljük őket.

Amennyiben a gyulladás rosszat tesz az artériáinknak, akkor a különféle fertőzések elkerülése nyilvánvalóan jó a szívünknek. Az alábbi egyszerű tanácsok megfogadásával jó eséllyel védhetjük magunkat a nátha és influenzaszezonban, vagy különböző súlyosabb fertőzések során

1. Gyakran mossunk kezet!
A fertőzésveszély csökkentésének legjobb módja a kézmosás, mivel így nem juttatunk kórokozókat a szervezetünkbe, amikor eszünk, megdörgöljük a szemünket vagy megtöröljük az orrunkat. Ne használjunk azonban baktériumölő szappanokat, mivel azok elősegítik az antibiotikum rezisztens törzsek kialakulását. A hagyományos szappanok és a folyó víz ugyanolyan hatékony, hiszen eltávolítják a bőrről a kórokozókat tartalmazó zsírokat és lerakódásokat.

2. El a kezekkel az arcunktól!
Lehetőleg ne nyúljunk kézzel az arcunkhoz különösen a meghűléses időszakokban ne, amikor környezetünkben sokan betegek, s emiatt testükről kórokozók milliói kerülhetnek például a kilincsekre és a korlátokra is!

3. Tisztítsuk meg a gyakran használt tárgyakat!
Tisztítsuk meg fertőtlenítő permettel az autó kormányát, a csapokat, a kilincseket, a számítógép billentyűzetét és a telefonokat. Az edényeket forró vízben mosogassuk el, és hagyjuk a levegőn megszáradni őket. Naponta vegyünk elő tiszta konyharuhát, és mossuk ki fertőtlenítőszerrel a mosogatáshoz használt tálat és eszközöket is. Tartsuk egymástól elkülönítve a fogkeféket és a törülközőket, s minden családtagnak legyen saját pohara a fogmosáshoz.

4. Fogyasszunk Ezüstkolloidot
Az ezüstkolloid az egysejtű élőlények (baktériumok, gombák, vírusok) környezetébe kerülve gátolja azok életfunkcióit és így azok rövid időn belül elpusztulnak. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét lerombolva akadályozza annak szaporodási lehetőségét, így segítve elő pusztulásukat. Míg a gombák, baktériumok egy bizonyos, számukra életfontosságú enzimjét blokkolva okozza rövid időn belüli pusztulásukat.
Ezüstkolloid oldatAz általunk forgalmazott Nano Silver ezüstkolloid grapefruitmag kivonatot is tartalmaz, így hatékonysága jelentősen megnő.

Az ezüstkolloid használata javasolt gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, és a testben megbúvó fertőzéses betegség, gyulladás esetén. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: helyreállítja a máj anatómiai szerkezetét, illetve erősíti a májműködést, fokozza a méregtelenítést. 

5. Táplálkozás és testmozgás 
Az egészséges étrend, valamint a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítők segíthetnek szervezetünknek abban, hogy erős hadsereget állítson fel a betegség ellen harcoló sejtekből. Ha felkelünk a heverőről, és minden nap mozgunk legalább egy keveset, az segít a vérkeringésben tartani e sejteket, így azok bárhol és bármikor rátalál hatnak a vérbe jutó kórokozókra. A Napi 30 perc programmal nemcsak a szívünkön segíthetünk, hanem az immunitásunkat is javíthatjuk

6. Óvjuk az orrunkat!
A központi fűtés kiszárítja az orr és a torok érzékeny nyálkahártyáit, megkönnyítve ezzel a kórokozók számára a szervezetbe való bejutást. Ha télen száraz az épület levegője, használjunk napi néhány alkalommal gyógyszert nem tartalmazó sós vizes orrpermetet, hogy kimossuk orrunkból a baktériumokat és más részecskéket, s nedvesen tartsuk a nyálkahártyát.

7. Szokjunk le a dohányzásról!
A füst kárt tesz az orrban lévő apró, a baktériumok és vírusok kiszűrésére szolgáló szőrszálakban, emellett csökkenti az immunitáshoz nélkülözhetetlen tápanyagok mennyiségét is. Emiatt a dohányosok sokkal fogékonyabbak a fertőzésekkel szemben, s ha elkapnak egyet, a betegség súlyosabb és tovább tart, mint a nem dohányzóknál.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.